Bruidskapster op uw gewenste locatie

Bruidskapsels - Made by Maaike

Gefeliciteerd, jullie gaan trouwen!

Gefeliciteerd met jullie voorgenomen huwelijk! Een mooie stap in jullie leven waar veel bij komt kijken. Alles moet deze dag kloppen en bij jullie passen. Schoenen, kleding, sieraden, bloemen en... daar hoort natuurlijk ook een mooi kapsel bij. Het is voor mij altijd een eer om dit stukje van jullie dag voor jullie te mogen verzorgen! Zowel bruid als bruidegom kunnen hiervoor bij mij terecht.

Het Proefkapsel

We beginnen met het persoonlijk doornemen van jouw wensen waarbij je natuurlijk op mijn advies mag rekenen. Dit samen vertalen we in een proefkapsel, 4 tot 12 weken voor jullie bruiloft. Zo kunnen we samen een aantal dingen uitproberen om zo tot het gewenste resultaat te komen. Ik maak ook altijd foto's van de verschillende proefkapsels, dan kun je alles op je gemak nog eens bekijken. Helemaal tevreden? Dan zijn we klaar voor de grote dag!

De grote dag is aangebroken

Eindelijk is het zover! Na alle voorbereiden breekt jullie droomdag aan. Alle losse elementen moeten nu op zijn plek gaan vallen en op het laatste moment worden nog de spreekwoordelijke "puntjes op de i" gezet. Geen nood, ik kom jouw gewenste locatie zodat jij tijd kan besparen om alles tot in de puntjes te regelen. Liever even uit de regelstress? Dan kom je gewoon lekker bij mij in de salon zodat jij even je rust kunt pakken.

In korte tijd moet er veel gebeuren, dus ik werk natuurlijk snel door. Ik ga alleen niet weg voordat we samen 100% tevreden zijn!

Prijsverschil.. waar zit het addertje?

Uit eigen ervaring weet ik dat de kassa al begint te rinkelen zodra je zegt: "Wij gaan trouwen...". Alles lijkt ineens veel duurder te worden dan normaal. Ik hou zelf van realistische prijzen, alles is tegenwoordig al duur genoeg. Dus merk je een groot prijsverschil bij het vergelijken... dat is dus de reden! Aan de kwaliteit en de persoonlijke aandacht ga je het namelijk niet merken, alleen in je portemonnee! Bekijk mijn prijzen op de pagina tarieven of neem contact op om direct een afspraak te maken!

Groetjes, Maaike

PS: Wil je alvast ideeen opdoen? Neem dan eens een kijkje in mijn fotoalbum

Deel deze pagina